Over ons

Wij zijn een zelfstandige opticien in het centrum van Rosmalen. In augustus 2011 zijn wij, Finus en Mariëtte, deze zaak gestart. 

De look van onze winkel weerspiegelt onze visie en persoonlijkheid. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren en mee te gaan met de tijd. De zaak is modern, ruimtelijk en open. Door de transparantie heb je als klant altijd zicht op wat er gebeurt en is er rechtstreeks contact. Mariëtte: ‘’Door de kleinschaligheid van onze winkel is de benadering heel persoonlijk en is er ook tijd voor een kopje koffie en gezellige babbel’’.

De vormgeving van de winkel sluit aan bij de uitstraling van de collectie. Deze is eigentijds, maar bied wel voor ieder wat wils: van eenvoudig tot opvallend. Vooral in dat laatste onderscheiden we ons en sluiten onze monturen aan bij het modebeeld waarin de bril een steeds grotere rol speelt. Mariëtte: ‘’Ieder mens is uniek. Sommige mensen laten dat graag zien. Voor hen is een bril onderdeel van hun uitstraling en identiteit’’. Finus: ‘’De tijd van schaamte voor het dragen ervan is voorbij. De bril maakt een comeback’’.

Daarnaast worden er ook veel contactlenzen gedragen. Er is vandaag de dag een groot assortiment: daglenzen, maandlenzen, multifocale lenzen en harde lenzen. Daarnaast is er ook de nachtlens, een uniek product dat steeds populairder wordt. De grote hoeveelheid aan mogelijkheden maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om contactlenzen te dragen, ook voor kinderen vanaf een jaar of elf.

Waar de kinderbril vaak een ondergeschoven kindje is in de optiek, hebben wij voor deze doelgroep een ruim aanbod, misschien wel de grootste in de regio. Mariette: ‘’De kinderbrillen van nu zijn niet meer zo suf en saai als vroeger, maar gaan mee met de trends voor de volwassenen. Er zijn steeds meer verschillende soorten monturen in frisse kleuren en prints’’.

Maar een leuke bril of setje lenzen is niets waard zonder een gedegen advies. Finus: ‘’Ik zit al ruim 30 jaar in het vak. De zoektocht naar mogelijkheden is wat mij het meeste boeit. Pas als de best passende oplossing is gevonden, ben ik tevreden’’.

Wij nemen ruimschoots de tijd om de verschillende opties door te nemen en uitleg te geven over soorten glazen en lenzen, het gebruik ervan en alles wat er nodig is om de klant goed voor te lichten.
Een goede service vinden we van zelfsprekend. En niet alleen bij de aanschaf van een bril of lenzen, maar ook de nazorg. We zien klanten graag terug om te controleren of hun sterkte nog voldoet of om de bril bij te stellen. Ook voor allerhande vragen en problemen kan men gewoon binnenlopen.

Toen we de zaak startte, was het natuurlijk nog even aftasten en wennen, maar ondertussen hebben we helemaal onze plek gevonden en staan we met veel plezier elke dag in onze winkel. We genieten van klanten die met veel enthousiasme terug blijven komen, maar besteden ook graag tijd aan het leren kennen van nieuwe klanten.

Tot kijk!

Finus & Mariette

Naar de winkel
welkom-kijkeens

Top