Lenzenvloeistof bij KIJK EENS brillen & lenzen in Rosmalen
Lenzenvloeistof bij KIJK EENS brillen & lenzen in Rosmalen

Lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen

Jeuken uw ogen, of branden ze zelfs? Eén van de oorzaken kan zijn; u bent allergisch voor het conserveringsmiddel in lenzenvloeistof. KIJK EENS lenzen & brillen in Rosmalen heeft lenzenvloeistoffen zonder conserveringsmiddelen! Wij raden u aan om dit product eens te proberen, want een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddel voorkomt irritatie aan uw ogen!

Het conserveringsmiddel zit in uw lenzenvloeistof om de houdbaarheid van de vloeistof te bevorderen.

Vloeistoffen uit ons assortiment

Sauflon Synergi lenzenvloeistof
Synergi wordt aanbevolen voor silicone hydrogels & alle andere types van zachte contactlenzen. Synergi is een veilige, niet irriterende contactlensvloeistof die ook geschikt is om gedurende de dag bij te druppelen. Een gering percentage peroxide volstaat voor een uiterst grondige reiniging zonder schadelijke gevolgen voor de ogen.

Microlens Regard lenzenvloeistof
Regard lenzenvloeistof heeft een zeer effectief desinfectieprofiel, het verwijderd proteïne aanslag en elimineert microben en hun bijbehorende enzymen en gifstoffen. Maar door de unieke (en gepatenteerde) receptuur is de vloeistof conserveringsmiddelvrij, waardoor heel veel tolerantieproblemen met contactlenzen één keer worden opgelost.

Wij adviseren u graag welke vloeistof voor u het beste is.

Kom gezellig langs


Top