kinder-brillen

Grote collectie kinderbrillen

Bij ons, KIJK EENS brillen & lenzen in Rosmalen, hebben we naast de 'volwassen' brillen ook een grote collectie kinderbrillen in huis. We hebben ruim 200 monturen op voorraad. De kleinste zijn al geschikt voor kinderen van nog geen jaar oud, maar er zijn ook grotere monturen voor tieners. We hebben merken als Ray-Ban, Vingino, Bbig, Tartine et Chocolat,  Rex and Sue, Sir John, Easy Eyewear en de merken van Optiplus: Milo & Me en Tommy Kids.

De kinderbrillen van Tartine et Chocolat zijn chique en speels. De brillen van Sir John zijn hip, soms brutaal en bovenal trendy. Bbig heeft leuke retro modellen. Ray-Ban Junior heeft de meest populaire volwassen modellen uitgebracht in kindermaten. Vingino kent u wellicht van de kinderkleding, maar heeft ook brillen en zonnebrillen.

Met al deze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie.

Naar de winkel


Lees meer over onze kinderbrillen


Top